T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Hakan Ünver İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS 2024

Şbt

Okul Rehber Öğretmenimiz Sevgi Buğdaycı tarafından  tüm sınıflara yönelik "Verimli Ders Çalışma Yöntemleri" konulu seminer düzenlenmiştir. 

Şbt

Hedef LGS 2024 projesi kapsamında, Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürümüz, İl Rehberlik koordinatörü ve Hedef LGS projesine dahil olan İmam Hatip okullarıyla birlikte il toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

HEDEF LGS 2024 kapsamında rehber öğretmenimiz Sevgi BUĞDAYCI tarafından velilerimize sürecin sağlıklı yürütülebilmesi ile ilgili bilgilendirme semineri verildi. 

Ara

Hedef LGS 2024 Prijesi kapsamında öğrencilerimize proje okullarından olan yüksek başarılara imza atmış, Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi' ne gezi düzenledik. Öğrencilerimizin motivasyonunu arttırarak sınav sürecine motive olmalarını amaçlayan gezide öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdi. 

Ara

8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak okulumuz Rehber Öğretmeni Sevgi BUĞDAYCI, Test çözme teknikleri ve Sınav Stratejileri konulu seminer düzenledi. 

Ara

Okulumuzda Zaman Yönetimi ile ilgili borşür hazırlandı. 

Ara

Hedef LGS projesi kapsamında yapılan "Yazar Öğrenci Buluşması" konulu söyleşiyle öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, televizyon programcısı ve yazar Şule KALA ile bir araya geldi. Şule Hanım efendiyle öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdi.

Ara

Öğrencilerimize kitap okuma, kitaplarla iç içe olma, evinde kendine ait bir kütüphane oluşturma bilinci ve kitap okuma zevkini kazandırma amacıyla yaptığımız ATO CONGRESIUM'da düzenlenen Kitap Fuarı gezimizde öğrencilerimiz,  merak ettikleri kitapları inceleme fırsatı buldu, çeşitli türlerde kitaplarla tanıştılar. Hem eğlendik hem de birçok farklı kaynağı bir arada görmenin mutluluğunu yaşadık.

Kas

Hedef lgs kazanim testleri çözüldü.

Kas

Ekm

8. Sınıf öğrencilerine Hedef LGS 2024 konulu seminer verildi. 

Ekm

Hedef Lgs 2024 kapsamında okul ders zümre başkanlarıyla birlikte toplantı salonundaü izlenecek yol ile ilgili toplantı yapıldı. 

Ekm

Ekm

Ekm