Nis

8. Sınıf öğrencilerine yönelik,Zeynep Salih Alp MTAL; Yiyecek İçecek alanı  öğretmeni Leman Balasar ile birlikte  öğrencilere  pastacılık ile ilgili de etkinlik düzenlenmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize; katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ordu' dan derece ile dönen Oryantring Müsabakasında bizleri gururlandıran öğrencilerimize Okul Müdürümüz İlyas Güneş madalyalarını ve kupayı takdim etti. Başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Okulumuzun kıynetli öğrencileri sabah namazı için Hacı Bayram Veli Camii' nde buluştu.

Nis

LGS yaklaşırken hem velilerin hem de öğrencilerin sınavla ilgili kaygılarını azaltmaya destek olacak ; 8. Sınıf velilerine yönelik "LGS Ebeveyni Olmak ","Aile İçi İletişim"konularında seminer çalışması rehber öğretmenimiz Sevgi BUĞDAYCI tarafından yapıldı.

Nis

Çorum'da yapılan Türkiye Oryantiring Şampiyonasında ,E16B kategorisinde yarışan Baran Arda Boran 3 günde de 1. Oldu.

Nis

Sınıf öğrencilerimize yönelik rehber öğretmenimiz Sevgi BUĞDAYCI tarafından,LGS kapsamında "Sınav Kaygısı"  konulu seminer çalışması yapıldı

Nis

LGS yaklaşırken 8.sınıf öğrencilerimize rehber öğretmenimiz Sevgi BUĞDAYCI tarafından "Dikkat ve Konsantrasyon"konulu seminer çalışması yapıldı.

Nis

Sınıf öğrencilerine yönelik Türkiye Bağımlılıkla Mücadele kapsamında rehber öğretmenimiz Sevgi BUĞDAYCI tarafından Tütün Bağımlılığı semineri yapılmıştır.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik, Yenimahalle ilçesinde bulunan liselerin tanıtım semineri okul rehber öğretmenimiz Sevgi BUĞDAYCI tarafından yapılmıştır .

Nis

Medine Müdafii Fahrettin Paşa' nın Medine' yi 2 yıl 7 ay  boyunca kısıtlı imkanlarla savunmasını konu alan anlamlı tiyatro ile öğrencilerimizi buluşturan Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ederiz. Hem öğreten hem hüzünlendiren oyunda öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdi.

Mrt

14 Mart Dünya Pi günü, 2020 yılından itibaren UNESCO Dünya Matematik Günü olarak kutlanmaktadır. Matematiğe farkındalığı arttırmak adına harika bir gün düzenleyen okulumuz matematik öğretmenleri ceşitli etkinliklerle okulumuzu şenlendirdi. Bugün matematiğe emek veren, matematiği nesilden nesile aktaran tüm matematikçilerin bayramıdır. Kutlu olsun.

Mrt

Mehmet Akif Ersoy'un milletin hissiyatına tercüman olup milli mücadele ruhunu kaleme aldığı,12 Mart 1921'de Meclis'te büyük bir gururla alkışlanıp kabul edilen İstiklal Marşımız İstiklal Şairimizin bizlere en büyük armağanıdır. İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Bakanlığımız ve Deniz Feneri Yadımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında yapılan "İyilik Okulu" İş Birliği Protololü kapsamında, okulumuz konferans salonunda Değerler Eğitimi Kulübü öğretmenleri ile  toplantı düzenlenmiştir.

Mrt

Şehit Hakan Ünver İHO olarak bir başarıya daha imza attık. Okullar arası Yıldız Erkek Oryantring Ankara şampiyonluğu için yarışan okulumuz, Ankara 1.'si, öğrencilerimiz Onur KIZILKULA okul sporlarında Yıldız Erkeklerde ferdi 2., Baran Arda BORAN ferdi 1. olmuştur. Bu gururu yaşatan kıymetli öğtrncilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.