Ağu

Okul Bahçemizde Bulunan Ağaçlar Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Desteği ile Sulandı-Bakımları yapıldı.

Tem

Okulumuzu 2017-2018 eğitim Öğretim yılına hazırlama çalışmaları Okul Bahçemizin boyanması ile başladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesinden sağlanan imkanlarla Okul Bahçemizin Spor alanlerı yenilenmiştir.
Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür ederiz.

Okulun Boya ve Badana İşleri ile ilgili Çalışmalar,

Haz

Okul Müdürümüz Birol NAZLI tarafından, Eğitim-Öğretim Yılında büyük emeği geçen öğretmenlerimize Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Haz

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Kurum Yöneticileriyle Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı 21.06.2017 tarihinde saat 14.00'de Okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Hafızlık Eğitimi alacak bazı öğrencilerimiz Ramazan ayında Camilerde;
Mukabeleye katıldılar,İlahi okudular, Namaz kıldırdılar ve Müezzinlik yaptılar.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinin yanısıra Emin Sağlamer İlkokulu, Harzemşahlar İlkokulu, Yahyalar Durali Bezci Ortaokulu, Orhangazi İlkokulu ve Aziziye Koleji öğretmenleri de katıldı. "Sınıf Yönetimi, Öğrenci Mizaçları, Öğretmen Davranışları" gibi konuların yer aldığı ve Ziya Selçuk Hocamızın renkli sunumu ile  oldukça keyifli geçen 2 saatlik Konferansın sonunda Öğretmenler de soru sorma fırsatı buldular. Birinci yarıyılda olduğu gibi ikinci yarıyılda da değerli katılımı ve katkıları ile Okulumuzu onurlandıran Prof. Dr. Ziya SELÇUK hocamıza, Konferans sonunda, Okul Müdürümüz Birol NAZLI, geleneksel hale gelen Konferansları için bir plaket sunarak Teşekkürlerimizi de iletti.

Haz

Güzel mücadeleler sonucunda finallerde oynamayı hak kazanan ve ilçe ikincisi olan Bayan Basketbol Takımız Kupasını ve Madalyalarını aldılar.
Öğretmenimizi ve Takımımızı bu büyük başarısından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

8. Sınıf E Şubesi öğrencilerimizden Süeda ÇİFTÇİ TEOG Sınavındaki tüm soruları doğru cevaplayarak birinci olmuştur. Düzenli çalışarak ve dersleri takip ederek haklı bir başarı kazanan öğrencimizi tebrik ediyor, bundan sonraki başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan ve Harun Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı FETiH 1453 Programı ilgi ve heyecanla izlendi. Program 29 Mayıs Pazartesi günü Okulumuz Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi. Programa Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürleri Sayın Murat DİLEK, Sayın ALİ ARSLAN, Sayın Arslan ÖZTAŞ, Sayın Murat AYDIN, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Tarih Uzmanı Sayın Mukaddes ARSLAN, Eğitim-Bir-Sen 4 No´lu Şube Başkanı Sayın Tekin KORKU, Türk Eğitim Sen 5 No´lu  Şube Başkanı Sayın Sevgi YALAV, Okul Müdürümüz Birol NAZLI ve ilçedeki Okul Müdürleri, Öğretmen,Öğrenci ve veliler de katıldı.

Programdan sonra konuklarımız okulumuzdaki Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar dersinde Öğrencilerimizin yaptığı ürünlerin bulunduğu sergiyi gezdiler.

May

Okul Basketbol Takımımız yeni bir galibiyet alarak Yenimahalle ilçe 2. oldu.
Bütün Öğrencileri Tebrik eder, Başarılarının daimi olmasını dileriz.

May

Atatürk´ün Samsun´a çıkarak Kurtuluş Savaşı meşalesini yakışının 98. yıldönümünü, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı büyük bir coşkuyla kutladık.

May

Okulumuz Kız Basketbol Takımı Kariyer Kolejini harika bir oyun sergileyerek 24-11 yenmiş ve 3. galibiyetini alarak Çeyrek Finale yükselmiştir. Basketbol Takımımızı başarılarından dolayı kutluyor; başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz İbrahim Akın DANIŞMAN olmak üzere emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Okulumuz takımına bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz.

May

Şehit Hakan Ünver İmam Hatip Ortaokulu Kız Basketbol Takımı ilk kez çıktığı maçta galibiyetle tanışmış,
Okul Spor tarihinde ki unutulmaz yerini almıştır.

Şehit Hakan Ünver İmam Hatip Ortaokulu:33    Gazi Ortaokulu:2

Okul Camiası olarak, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Akın Danışman ve Takımımızı tebrik ediyor,
Başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız vesilesi ile
Okul Müdürümüz Birol NAZLI, Öğretmenlerimiz İ.H.Akın DANIŞMAN ve Gülfidan ÇETiN GÜNEŞ,
bir grup öğrencimiz ile  Anıtkabir´e gittiler.