İlyas GÜNEŞ - Okul Müdürü

1971 yılında Ankara´da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Ankara´da tamamladı. Lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi İlâhiyat Fakültesinde tamamladı. Nevşehir-Acıgöl İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik görevine başladı. 1997 yılında Muş- Kümbet YİBO´da asker öğretmen olarak vatani görevini tamamladı. Askerlik dönüşü 1998 yılından itibaren idarecilik görevine başladı. 2008 yılında Ankara´ya öğretmen olarak atandı. 2009 yılından itibaren çeşitli okullarda idareci olarak görev yaptı. 31 Temmuz 2023 tarihinde Okulumuz Şehit Hakan Ünver İmam Hatip Ortaokulunda Müdür olarak göreve başladı.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesinde Din Kültürü ve Meslek Ahlak 1-2 kitap yazma çalışmalarında bulundu. Cumhurbaşkanlığı ve Çankaya Köşkü´nde arşiv ve kütüphane görevlilerine Osmanlıca Türkçesi ve Arşiv Belgeleri Okuma dersi verdi. Adalet Akademisi ve Ankara İlâhiyat Fakültesinde Osmanlıca Türkçesi dersleri verdi. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Hizmetiçi Eğitim Planı çerçevesinde Yenimahalle İlçemizde Öğretmenlere Osmanlıca Türkçesi dersleri verdi. Evli ve 3 çocuk babasıdır.